Om oss

Vi öppnade Lagan 2002 i Sundbyberg med målet att bli den första indiska restaurang i Stockholm som vågar presentera autentisk indisk mat utan anpassning till den svenska gommen. 

Innan dess fanns ingen restaurang som serverade genuint indisk husmanskost. Vi har europeisk anpassad mild, lite stark mellan stark och stark mat. Lagan lagar smakrik mat av den sorten som indierna själva äter. 

Vi har sedan dess infört traditionella rätter som påminner om indisk husmanskost. Lagan i Sundbyberg serverar ett antal rätter komponerade tillsammans med våra duktiga kockar. Vi har det lilla extra utöver det vanliga.  Restaurang Lagan blev en succé och populär nästan omedelbart efter öppnandet, tack vare våra matgäster och goda recensioner i media.

Vi tänkte "varför inte öppna en till indisk restaurang där gästerna kan äta samma sorts mat och att kunna få en chans att uppleva riktig indisk mat". Därför vill vi På Lagan ta över Restaurang Thai house Wok i Folkungagatan. Jag, Ratan Chandra Saha bor tillsammans med min famiij i Mälarhöjden och har därmed närheten till Skärholmen. 

Vi är också mycket noga med att restaurangen uppfyller samtliga myndighetskrav gällande kvalitet av bra råvaror och hygien. 

Med Vanliga halsningar 
Ratan Chandra Saha 

BORDSBOKNING

ratan151@hotmail.com